zondag 30 mei 2010

OMG TREYMAZING

Gewoon de hele avond gister was een fucking heaven, beter dan gratis Ben & Jerry's, beter dan duizend minuten shoppen gewoon OEFFFF!


Om half acht zouden de deuren opengaan, en mensen stonden al vanaf drie uur in de rij, maar ik en Damian voelde daar niet zoveel voor en gingen eerst chillen dus stapte we uit bij Amsterdam Centraal in plaats van Bijlmer ArenA. We gingen beetje hangen en mooiboys spotten (Damian ging chicks spotten maar waren niet zoveel mooie) en ik zeg je, er waren echt een heleboel mooiboys.
Toen naar KFC, waar we al een week van te voren naar uit keken eigenlijk.
We wilden train catchen om 18.17 maar die kut trein kwam niet dus wij met 3 crazy chicks die we niet kenden, heel ghetto-ish de metro gepakt.
Shit man je wilt niet weten hoelang die rij was, gewoon over het hele plein voor de Heineken Music Hall. Wij dachten we staan hier nog duizend uur maar binnen half uurtje-3kwartier waren we binnen. Toen kwam de echte uitdaging pas, vooraan staan.
And we did it! Er stonden maar twee mensen tussen ons en het hek in, terwijl de mensen voor ons dus al om drie uur in de rij stonden, hoezo waste of time?


Oke oke leuk allemaal, maar deze hele post is ofcourse 'bout my one and only  baby Tremaine!
We kregen eerst een verrot voorprogamma, ik ga er niet eens woorden aanvuil maken want hy ging gewoon Drake raps na doen enzo, next subject.
Spanning was te snijden want iedereen zat op Trey te wachten, steeds als een donkere jongen op het podium kwam gingen mensen snel kijken en gillen alles maar dan was het hem niet hahaha.
MAAR TOEN HY HET WEL WAS, oohmygod the crowd went crazy! Iedereen gillen schreeuwen springen alles, en ineens ging iedereen handje ophoog doen met camera en al die mensen zaten in de weg met hun armen man.
Maar didnt matter want Trey was gewoon perfect, hij was even schattig en grappig als op youtubefilmpjes en hij was niet aan het playbacken gaat ook moeilijk want de muziek zelf was ook live, er was gitarist alles SWEET.
Hij performde zo goed man, iedereen mee zingen en gillen en af en toe deed die dat hello im the cutest on eart- smile en je hoorde gewoon orgasmes door de hele zaal hahaha.


Ik weet niet meer onder welk liedje het was maar hij ging shit tegen mensen in het publiek zeggen, ik en damian hele tijd kijken tegen wie hij het had, TOT HY HET INEENS TEGEN ONS HAD!
Omygod, we freezde gewoon van shock, want damian was de enige jongen in het gedeelte waar wij stonden en hij hield mij vast zegt Trey ineens 'I CAN SEE YOU HOLDIN THAT GURL'
En wij stonden daar van :| ? Want er was ineens best veel ruimte om ons heen omdat al die chicks voor ons half op de grond lagen en het was gewoon fucking best thing of my life.


Op zn twitter zei die 'Amsterdam crowd was full of energy!! I cldnt hear myself the whole show long tho. Feel like I clda done better.
COULD HAVE DONE BETTER? Hallo Trey ik weet niet of je naar jezelf hebt geluisterd? U were fucking awesome! Hij heeft gewoon twee uur achter elkaar lang met fullspeed opgetreed, met tussendoor een pauzetje van hoogstens vijf minuten. En er waren veel mooie jongens in het publiek man oeeeei.
Er waren maar twee minpuntjes aan de hele avond:
1. Hij trok zijn shirt backstage uit, maar misschien maar beter ook want anders was ik verzopen in de spontane squirtsessions van al die chicks around me.
2. I didnt go home with him=( Wel met alle gekke Nijmeegse chicks and my dear bf Damian.


BEST EVENING OF MY LIFE, IM TELLING YOU!




This aint the vid with the best quality, but this vid includes many of the funny shit he did!



>Still all his clothes on, second song he was preformin met veel vals zingende chicks
>Good view on Trey while performin Jupiterlove

4 opmerkingen:

  1. Ohh ik vergeet trouwens nog iets, zo'n chick in de vip, vip mocht je aan het podium staan maar iniedergeval, zij ging op iemands schouders en toen trok ze haar bh uit hahaha maar trey negeerde haar gewoon #bestthingever

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hahahahahahaha sjo jij kan echt alles, ik zweer et je
    ik hoorde last time lekker live uit mn telefoon, yay

    en de ORGASMES DOOR DE HELE ZAAL HAHAHAHAHA

    BeantwoordenVerwijderen