donderdag 19 augustus 2010

BANGBANG

Ik heb geen idee of jullie het hele BangBang-gebeuren hebben gevolgd, ik dus wel een beetje. What's up? I'll tell you.
BangBang is een rapper uit Groot-Brittannië, zijn vol getatoeëerde gezicht komt agressief over, net als sommige van zijn raps. BangBang woonde een tijd in Amsterdam, hij heeft een Nederlandse vrouw en met haar heeft hij kinderen. Hij werkte een tijdje samen met Kubus, een beatmaker van Nederlandse bodem, de twee leken onafscheidelijk en hadden zelfs een serietje op MTV, all about them. Ze leken wel vader en zoon, BangBang liet Kubus kennis maken met dingen en nam em mee naar nieuwe plekken, nieuwe ervaringen.
De twee zijn inmiddels allebei nieuwe wegen ingeslagen, Kubus blijft al tijden op de achtergrond, lekker rustig in zn eigen luie tempotje is die met zn muziek bezig.
Maar BangBang bleef een topic, niet om zn muziek, nee om zijn agressie, een relletje met de Nederlandse rapper Steen, een collega van hem die in de Bijlmer vermoord werd zijn kleine voorbeelden van de media aandacht die hij kreeg.
Het échte drama kwam toen zijn vrouw aangifte had gedaan van huiselijk geweld, zn vrouw nam de kinderen mee en ging er vandoor. Hijzelf kwam in de bak terecht, een perfecte kans om weer helder te worden zegt BangBang, weg van de drank stress en problemen.
Waar ik heen wil is dit interview van Statemagazine, waarin BangBang voor de eerste én laatste keer verteld hoe alles nou in elkaar steekt. Bangbang is een man met een serieuze kant, hij kan zijn gedachtes goed verwoorden en hij geeft goed opgebouwde antwoorden op elke vraag, al met al een fascinerende man.
Click, watch and think about this stuff.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten